Zita kozmetika Szeged

professzionális bőrápolás nőknek,férfiaknak,tiniknek

Sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést.

Kinek ajánlott sminktetoválás ?
Sminktetoválással korrigálni lehet a szemöldök hiányosságait, ritkásságát vagy formáját úgy, hogy közben megőrizze természetességét. A szálazott technikával nagyon szép szemöldököt tudunk készíteni, így az állandó rajzolás és festés problémája megszűnik. Onnantól mindig szép lesz. 
Ajkaink a nőiességünk fontos része. Minden nő azt szeretné, ha ajkai stílusához illően dúsak, nőiesek, formásak legyenek. 
Az ajaktetoválással gyönyörű formát és színt adunk az ajkaknak. Ettől vendégeink minden percben vonzónak érzik magukat, hiszen tudják: ajkaik igazán nőiesek és ez nem rúzs, ami elkenődhet. 
Aki nem elégedett szemeivel: egy jól kiválasztott egyéniségéhez megfelelő formával a szép szemek kiemelhetők, a hibák ellensúlyozhatók. Az apróbb szemeket nagyítja, a szép szemeket hangsúlyossá teszi. A szemhéjtetoválással minden reggel úgy ébredhetünk, hogy szemkontúrunk rendben van és máris alapsminket viselünk.

fenykep0734.jpg

 

Tökéletes higiéniát a speciális, szabadalmazott kialakítás biztosítja, azáltal hogy a tű, a tűcsúcs és a mechanika egy egyszer-használatos biztonsági patronba építve minden használat után eldobható. 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 6
Heti: 56
Havi: 142
Össz.: 36 595

Látogatottság növelés
Oldal: Sminktetoválás
Zita kozmetika Szeged - © 2008 - 2019 - zitakozmetika.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »